Aquest dissabte es porta a terme la mostra dels tallers de teatre amb més d’un centenar d’alumnes d’Escènic Vic al Teatre Laboratori de l’Institut del Teatre de Vic.

L’horari de les representacions és:

 

10:30h UN LLIT MÀGIC
12h UNA EXCURSIÓ PER FLIPAR
13:30h DINS DEL BOSC
16h DAHLtabaix
17:30h PREMSA SOTA EL TELÓ
19h JULEO I RUMIETA

 

UN LLIT MÀGIC

 

Sinopsi

Uns infants es troben un llit gran.  Hi descobreixen unes paraules escrites:  “Sóc un llit màgic” que els portarà a  viure diferents aventures.

Una experiència (no tancada) que representarem en públic .

 

Alumnes

Oriol Casadevall, Núria Daví, Perseu Forner, Eloi Rodríguez i Neal Rosales.

 

Llum i so

Adriana Romero Calvo

 

Professora

Marian Toril

 

UNA EXCURSIÓ PER FLIPAR

 

Sinopsi

“Un grup de nens i nenes marxen de campaments a la muntanya, nervis, alegria i il·lusió… per aquesta aventura. Però el que no saben és que aquella nit hi haurà una “aurora boreal” que els portarà a viatjar per diferents dimensions. A través d’unes portes que hauran d’obrir, buscaran peces d’un trencaclosques que els caldrà construir per retornar al lloc d’on venien. Però hauran d’anar amb compte en quines portes obren i què s’hi troben, ja saben que una d’elles és perillosa.

 

Una aventura per viatjar a totes les possibilitats que ens ofereix el teatre”

 

Alumnes

Júlia Arqués, Max Casadevall, Jordi Casassas, Guillem Codina, Victòria Codina, Laura Collet, Natàlia de Palomar, Aina Giralt, Roger Font, Meritxell Franquesa, Abril Garcia, Marta González, Neus Marcos, Clara Masque, Ilduara Paez, Anna Pla, Lisa Rodríguez, Gina Rodrigo, Ariadna Romeu, Erick Rosales, Ian Rosales, Jana Sanz, Jana Solé, Estel Tello, Duna Valls i Judit Vives.

 

Llum i so

Adriana Romero Calvo

 

Professora

Marian Toril i Montse Rodríguez

 

DINS DEL BOSC

 

Sinopsi

Hi havia una vegada, en un reialme molt llunyà, una jove donzella, un noi ensopit, un forner sense fills i la seva esposa, que es van dirigir dins del bosc, amb pas prudent, per aconseguir fer realitat els seus desitjos.

 

Nosaltres hem desitjat un repte majúscul, conviure 1 any amb Stephen Sondheim un dels compositors més singulars, difícil i més enriquidor per l’actor. I és que el teatre i el teatre musical, com el viatge al bosc, està ple de reptes i d’obstacles a superar.

 

Alumnes

Pau Aguilar, Txell Alcubierre, Joana Arimany, Mar Capdevila, Àngela Coma, Clàudia Espona, Joana Febrer, Georgina García Jo, Guillem Mas, Jana Molera, Ona Noguer, Jacint Salat, Anna Viñas, Pau Puig, i Bruna Vivet.

 

Llum i so

Adriana Romero Calvo

 

Professor

Antoni Font-Mir

 

DAHLtabaix

 

Sinopsi

Aquest any toca Dahl, Roald Dahl. Tothom el coneix per ser l’autor de Charlie i la fàbrica de xocolata, o per Els cocodrils o per Matilde però no tothom coneix la seva vessant més fosca, més políticament incorrecte, més “gamberra” i si això ho deixes triar a nois i noies d’entre 12 a 14 anys evidentment escolliràn…Tot seguit ho podreu veure.

 

Alumnes

Juna Alabart, Laia Campanera, Gil Castells, Júlia Cervera, Georgina Ghinn, Cai Godayol, Cèlia Martí,  Dieulaine Moreno, Victor Moreno, Martí Pol, Neil Sabatés, Anna Velasco.

Llum i so

Adriana Romero Calvo

 

Professor

Jordi Arqués

PREMSA SOTA EL TELÓ

Sinopsi

Des de l’escenari fem un retrat del món. Una crònica, un article, una notícia, una escena. Però de quin món? El que ens hem imaginat, el que hem creat, perquè de fet, tot aquest taller l’hem creat paraula per paraula, escena per escena, parlant, que hem parlat molt, l’hem construït des de zero sobre el món de la informació, com el que llegim, mirem, o veiem. Hem creat escenes sobre, actualitat, política, economia, esports, cultura, utilitzant els exercicis i tècniques treballades a classe. Avui us volem ensenyar  aquest procés. Que és en si mateix un acte de comunicació.

 

Alumnes

Aina Bayot, Andreu Bonich, Txell Carratalà, Aina Castro, Andrés Ciprian Mirauta, Mar Jutglà, Núria Marsal, Aina Martínez, Arnau Miarons, Biel Reifs, Anna Sagués, Martina Serra,  Mireia Plans, Ferran Villà.

 

Llum i so

Adriana Romero Calvo

 

Professor

Antoni Font-Mir

 

JULEO I ROMIETA

 

Sinopsi

Romeo i Julieta? Un altre cop? Doncs si! Val a dir que el clàssic de Shakespeare ens serveix d’excusa. D’excusa per parlar de sentiments pròpis , de les nostres preocupacions, dels desitjos  personals i de les  passions. Ens serveix per trobar lligams amb cadascú de nosaltres,  per conèixer millor a l’altre i segurament a un mateix.  Ens agradi o no confessar-ho, cadascú de nosaltres té alguna cosa de Juleo o Rumieta.

 

Alumnes

Clàudia Arcarons, Salvi Ayats, Maria Bigas, Pau Camps, Magí Coma, Berta Espona, Sergi Font, Lucía Gimenez, Arnau Marquez, Júlia Morello, Jordi Vallbona, Pau Vallés, Maria Villà, Martí Villen, Martina Viñas.

 

Llum i so

Adriana Romero Calvo

 

Professor

Jordi Arqués