4 I 5 DE JUNY A L’ESPAI ETC (Passeig de la Generalitat, 46-Vic)

L’alumnat d’Escènic presentaran els seus tallers durant el cap de setmana 4 i 5 de juny a l’espai ETC de Vic. La mostra de tallers és on s’aglutina tot el treball realitzat durant el curs i es on l’alumnat mostra el seu treball davant de públic.

Al llarg d’aquest cap de setmana es podran veure un total de sis tallers d’alumnat de 6 fins a 18 anys acompanyats per l’equip d’Escènic. El professorat d’aquesta Mostra són: Jordi Arqués Vilalta, Laura Domènech Vila, Abel Reyes Alabart i Anna Valldeneu Urpina.

Durant la jornada de dissabte, 4 de juny, a les 12 h es podrà veure el taller del curs d’Iniciació al Teatre que representaran “Viatjant pel temps”, un taller de creació pròpia dels més petits. A la tarda, a les 16 h, el taller de l’alumnat de 12 a 14 anys que representaran “La croada dels nens”, taller basat en el conte de Bertold Brecht que porta el mateix nom. I per acabar el dia es mostrarà el taller de Teatre Jove II, que interpretaran “Viatge al país dels blancs” d’Ousman Umar adaptada per Jordi Arqués.

I l’endemà, diumenge 5 de juny, reprendem la mostra a les 10 h amb l’alumnat d’Iniciació al Teatre Musical que representaran “Coses que passen al bosc” un text de creació escrit per Laura Domènech. I a la tarda, a les 16 h, es podrà veure “DISNEY SPEARS – Vols saber la meva història?” del grup de Teatre Musical Jove, un text de creació a partir de les princeses de Disney. I la mostra finalitzarà amb el grup d’alumnes més grans de Teatre Musical Jove que interpretaran “COMPANY 2.0” de George Furth i Stephen Sondheim.

I acabarem la mostra d’aquest curs 2021/22 amb el taller d’adults que es representarà el 5 de juliol i de l’alumnat del Club CAR de Sant Tomàs el 6 de juliol al Pati de l’Ós del Seminari Vic.

DISSABTE 4 DE JUNY

*A les 12 h

INICIACIÓ AL TEATRE

VIATJANT PEL TEMPS de Creació conjunta

Sinopsi: Un científic boig obsessionat amb el temps, fa un experiment amb gent aleatòria per poder viatjar a diferents èpoques de la història i a diferents espais, on es trobaran situacions i aventures que mai, ningú dels viatgers, s’hagués imaginat…

Alumnat:Marçal Auseller Toril, Sedna Ferrer Silva, Meritxell Galobardes Viñolas, Alisa  Gamaiunova , Bruno Pereyra El Bourj, Marc Ribal Andreo, Marta Ribal Andreo, Neal Rosales Castillo i Queral Rovira Oliva.

Professorat: Abel Reyes Alabart

_______________________________________________________________________

*A les 16 h

TEATRE JOVE I

LA CROADA DELS NENS basat amb el text de Bertolt Brecht

Sinopsi:Un grup de nens, desemparats per culpa d’una guerra d’uns altres, busquen menjar, refugis i un lloc on passar les nits quan plou o quan cauen bombes. Al voltant d’ells, a través dels mitjans de comunicació, hi ha un gran nombre d’imatges i d’informacions sense sentit. Per això, en qualsevol moment el dret pot tornar-se violència; la veritat, mentida i l’innocent, assassí.

Alumnat: Joan Pau Anfruns Serra, Blai Comas Subirana, Alda Faüchs Valadés, Oriol Gràcia Montserrat, Jan Monter Ballarin, Bruna Morcillo Gil, Iun Oms Dibarboure, Emma Parareda Serra, Biel Parés López, Ariadna Pérez Llauradó, Abril Planas Blasco, Júlia Reig Sistachs, Marc Sadurní Claveria, Aina Sagalés Balasch, Magalí Udina Carrió, Júlia Valldoriola Arxé i Nadine Victoria Vega Rodríguez.

Professorat: Abel Reyes Alabart

______________________________________________________

*A les 18 h

TEATRE JOVE II

VIATGE AL PAÍS DELS BLANCS d’Ousman Umar. Adaptació de Jordi Arqués.

Sinopsi: Acostar-nos al testimoni de l’Ousman Umar ens va fer venir unes ganes boges de poder explicar la seva història i, com diu ell, la de molts altres que no la podran explicar mai.

Volem posar el nostre granet de sorra per donar a conèixer aquesta crua realitat.

Un viatge enmig de deserts i mars per arribar a un paradís somiat i que resulta no ser tan idíl·lic.

Alumnat: Júlia Camps Bas, Marcel Cobos Boixeda, Àngela Coma Larrosa, LLuc Corominas València, Iu Freixenet Colom, Marta Gonzàlez Solà, Carla Grasa Fernàndez, Judit Guillamon Sánchez, Rita Guivernau Morcillo, Júlia Healy Mancera, Gina Rodrigo Sánchez, Erik Rosales Castillo, Ian Rosales Castillo, Lluís Rubio Sala i Arnau Viñas Pallàs.

Professorat: Jordi Arqués Vilalta

Agraïments: A l’Ousman Umar i a la seva ONG Nasco Feeding Minds

DIUMENGE 5 DE JUNY

*A les 10 h

INICIACIÓ AL TEATRE MUSICAL

COSES QUE PASSEN AL BOSC de Laura Domènech Vila

Sinopsi:Imaginem que els contes que ens han explicat des que som petits no són exactament com ens havíem cregut. Imaginem que són del tot diferents. Imaginem que imaginem una història completament nova. Imaginem que és una comèdia musical i imaginem que tota ella passa dins d’un bosc ple de bogeria.

Alumnat: Alba Casademunt Selga, Joana Domingo Garriga, Meritxell Galobardes Viñolas, Júlia González Bigas, Nua López Rosàs, Genís Masnou Oller, Gal·la Molas Vinyet, Sergi Nofuentes Peralta, Berta Pelegrí Costa, Valentina Pons Abenoza, Arnau Sala Graells, Ot Santamaria Clota, Diego Talen, Nil Tortadès Grasset, Jana Verdaguer Puigderrajols i Iona Vila Planes.

Professorat: Laura Domènech Vila

Agraïments: Roger Barniol

_______________________________________________________________________

*A les 16 h

TEATRE MUSICAL JOVE

DISNEY SPEARS – Vols saber la meva història?

Sinopsi:Les princeses de Disney descobreixen les seves veritables vides a l’hora de Mickey Mouse, un programa televisiu de màxima audiència per on han passat les celebrities més populars. Vols saber la seva història?

Alumnat: Laura Collet Santamans, Marc Colomer Padron, Tula De Quadras Sancho, Laia Luna Senmartí, Júlia Martín Mateu, Isona Soler Salgado i Matilde Vieira Pulquério.

Professorat: Anna Valldeneu Urpina

Agraïments: A la Paula Alsina i la seva família per deixar-nos la casa, al Josep Pomés per editar els vídeos i a totes les nostres famílies pel suport i la paciència.

_______________________________________________________________________

*A les 18 h

TEATRE MUSICAL JOVE

COMPANY 2.0 de George Furth i Stephen Sondheim

Sinopsi: És l’aniversari de la Bobby. La Bobby té molts amics i amigues. Tots l’adoren, tots la necessiten, tots en depenen, tots viuen a través d’ella, tots envegen la seva vida. És l’aniversari de la Bobby i tots són a la festa. És l’aniversari de la Bobby i tots tenen coses a dir. Tantes que ningú sent el que vol dir la Bobby, si és que vol dir alguna cosa… Una adaptació del musical original COMPANY, amb llibret àcid i enginyós de George Furth i música i lletres implacables i magistrals d’ Stephen Sondheim. Una mirada a l’alta societat novayorquina a través d’uns personatges estrambòtics i esbojarrats.

Alumnat: Joana Arimany Màlik, Ana Basulto Ayllón, Joana Febrer Turró, Georgina Garcia Jo, Sara Garcia Muntmany, Edith Pardo Valero, Ariadna Romeu Nuevo i Anna Viñas Portús.

Professorat: Laura Domènech Vila