Professorat

Jordi Arqués
Director i professor d’Escènic Vic

Actor, director i pedagog. Llicenciat en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Ha cursat el Postgrau de pedagogia teatral de l’Institut del Teatre. És cofundador de la companyia Corcia Teatre i JoGiJo. Ha portat durant anys la coordinació acadèmica de l’Institut del teatre, centre de Vic. Actualment és professor del batxillerat en arts escèniques a l’EART de Vic i compagina la feina d’actor de teatre, cinema i televisió amb la d’artista pedagog i la de director d’escena.

Marian Toril
Coordinadora Acadèmica i professsora d'Escènic Vic

Docent dels cursos de teatre d’Escènic Vic. Llicenciadada en Interpretació per l’Institut del Teatre. Ha cursat el postgrau de Teatre i Pedagogia organitzat per l‘Institut del Teatre. Ha realitzat durant 7 anys els cursos de Dansa i dansa-teatre organitzats per l’Institut del Teatre – Centre d‘Osona. Durant 6 anys va treballar en l’Institut del Teatre – Centre d‘Osona coordinant les activitats culturals del Centre. Ha participat en dos muntatges de la Fura dels Baus i ha col.laborat en diferents capítols de sèries de TV3. Ha treballat amb infants, joves, adults i avis.

MONTSE RODRÍGUEZ
Professora

Actriu, directora de teatre i pedagoga. Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i postgraduada en Pedagogia teatral pel mateix Institut del Teatre. Participa com a actriu en diversos muntatges, és directora dels espectacles d’À trois teatre i directora d’escena de varis col·lectius i companyies professionals i és professora en diferents centres de teatre tant per a nens com per a adults.

LAURA DOMÈNECH
Professora

Actriu i cantant. Llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona en l’itinerari de Text/Musical. Participa en nombrosos projectes amateurs i professionals sovint vinculats a la comarca d’Osona com actriu, cantant, coordinadora, directora i traductora. A format part de projectes com “Els camins invisibles”, amb textos de Lluís Solà i Sala, als musicals “L’hora dels hits” de la Nota Teatre o “Germans de sang” del Nou 69 Teatre. També, ha traduït el musical “Els miserables” per la companyia Canya que no és Conya de Taradell. És professora de grups de teatre infantils, adolescents i adults.

Anna Valldeneu
Professora

Cantant, actriu i psicòloga. Vocal coach i professora de veu, cant i interpretació amb més de 20 anys d’experiència. Estill Master Trainer – EVT (Voice Craft). Estudis realitzats a Barcelona i Londres (Helen Rowson, Paul Farrington, Anne-Marie Speed, entre d’altres). Ha estat docent en els Estudis de Psicologia a la UAB i la UOC. Professora i vocal coach de la tercera edició d’Operación Triunfo (TV1) i El Número Uno (Antena3). Actualment és professora de cant del Grau Universitari d’acting d’ESART. Vocal coach dels muntatges teatrals Què (dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix) i Cançons per un nou món, entre d’altres. Directora de l’obra de teatre musical The Wild Party d’Andrew Lippa (Teatre Gaudí Barcelona, febrer 2013) nominada a 3 premis Butaca. Actriu als muntatges musicals: Collage (2006), Cançons per un nou món de Jason Robert Brown (2008), John i Jen (2018) d’Andrew Lippa i dirigida per Xavi Duch i Carrie, el musical (2018-19) dirigida per Ferran Guiu. Component del grup a capella CODA amb el qual ha gravat 2 treballs discogràfics (Eclèctic i Back to 6). És una de les fundadores i directores de VOCAL FACTORY – Plataforma formativa en Arts Escèniques.

Abel Reyes Alabart
Professor

Graduat en Interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) en l’itinerari de Text de l’Institut del Teatre de Barcelona al 2019.

És fundador de la companyia Dúo Fàcil amb la qual han participat al Festival Internacional de Teatre (FIT) a l’Institut del Teatre de Barcelona a l’OpenMic al 2016. Han realitzat Concert-Espectacle al 2016 i el mateix any han estrenat l’obra En Alta Mar, de Slawomir Mrozek a Barcelona i Vic.

Durant els últims anys, amb Dúo Fàcil i juntament amb la companyia de Burgos Líquido Teatro ha estat actor i creador de les obres Y me morí: Cabaret Mexicano Tragicómico para tres difuntos i Bollywood Bombay Barcelona, aquesta última amb la dramatúrgoa de Marc Rosich i presentades ambdues a Barcelona on ha estat en temporada a La Seca Espai Brossa, la Vilella i fent gira per Catalunya i per Castella Lleó.

El 2018 va participar amb la Fura dels Baus en una instal·lació performativa com a acte inagural de la botiga de roba Desigual a la platja de la Barceloneta a Barcelona

En el camp audiovisual ha treballat com a actor en tots els videoclips del grup musical català Obeses, on també ha interpretat el personatge de Cowboy (de la cançó Ell no era una Cowboy, del primer disc Obesisme Il·lustrat) al seu espectacle Museu Obeses de final de La Gira Llegendària del 3er disc Montsres i princeses al TNC – Teatre Nacional de Catalunya – a Barcelona, al 2016.