CURS 2022/23 :: 27 I 28 DE MAIG

El dissabte 27 i diumenge 28 de maig a l’equipament ETC de Vic, https://etcvic.cat/, farem la Mostra dels Tallers de Teatre del curs 2022/23.

La Mostra de tallers és on aglutinem el treball fet durant el curs i on l’alumnat el presenta davant de públic.

Al llarg d’aquest cap de setmana es podran veure un total vuit tallers d’alumnat de 6 a 18 anys.

La jornada de dissabte començarà amb el grup dels més petits que representaran “El museu del terror”, continuarem amb el grup de teatre del club CAR de Sant Tomàs, que enguany és el primer curs que presenten un taller amb Escènic. I a la tarda es podran veure els dos tallers de Teatre Musical Jove: A les 16 h “La família Adams” i acabarem el dissabte amb “Chicago”.

Continuarem diumenge amb el curs d’Iniciació al Teatre Musical que interpretaran “Coses que passen al regne”, seguidament amb el taller del grup de Teatre Jove l que representaran “Ràdio Resistència”. I a la tarda es podran veure els dos grups de Teatre Jove II: A les 16 h “Carpe diem. Els dies que vam ser lliures” i acabarem la Mostra amb “Estudi d’Escenes”

Només ens queda dir a tot l’alumnat MOLTA MERDA! I sobretot, que gaudeixin de l’experiència!

Dissabte 27 de maig

Dissabte 27 de maig. A les 10 h

EL MUSEU DEL TERROR

INICIACIÓ AL TEATRE

Sinopsi: Un grup d’amics van a visitar el museu de pel·lícules de terror de Vic quan de sobte alguna de les estàtues cobra vida i persegueix als joves arribant a indrets insospitats…

Alumnat: Marçal Auseller Toril, David Guzman Gutierrez, Gabriel Quero Parera, Neal Rosales Castillo, Marc Ribal Andreo i Marta Ribal Andreo.
Professorat: Abel Reyes Alabart i Abel Cobos Boixeda

Agraïments: Seminari i ETC

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-27-05-10h/

Dissabte 27 de maig. A les 12 h

TOT ÉS POSSIBLE

GRUP DE TEATRE DEL CLUB CAR DE SANT TOMÀS

Sinopsi: Un grup de persones cansades de fer sempre el mateix decideixen fer un viatge. Un viatge a un llocmolt especial.

Alumnat: Aida Aumatell Muntal, Joan Barneda Coma, David Clusellas Plans, Minerva Comerma Masramon, Maria Farres Crespi, Gabriel González Calahorro, Cristina Loustau Riera, Miquel Masdeu Roses, Núria Nogué Pallarols, Miquel Ramon Rovira, Guiu Romero Granados, Alfons Serra Marganet, Sílvia Tuneu Pujolras i Marta Vaqué Serra.

Professorat: Jordi Arqués Vilalta, Abel Cobos i Marian Toril Sáez

Agraïments: Al SEMINARI VIC, Blanca Berenguer Antoja, Mariana Costa Silva, Freda Rena Riese, Sofia Obulevicha i ETC

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-27-05-12h-club-car/

Dissabte 27 de maig. A les 16 h

LA FAMÍLIA ADDAMS

d’Andrew Lippa

Adaptació al català de Roger Batalla i Ferran Guiu

TEATRE MUSICAL JOVE

Sinopsi: Aquest musical de Broadway ens submergeix en el dement i fascinant món al revés de La Família Addams, on estar trist és ser feliç, allò insensat realment és assenyat, sentir dolor és sentir alegria, allò imprudent per a ells és el prudent i on els somnis estan construïts per la mort i el patiment. La família ha viscut en aquest status quo sempre, i el Gómez i la Mortícia, pretenen mantenir aquests valors familiars durant els segles dels segles. Però alguna cosa comença a canviar, els seus fills es comencen a fer grans. La Dimecres, acaba de fer els divuit anys i s’ha enamorat d’un tal Lucas Beineke, que començarà a formar part de la família.

Alumnat: Alba Carbó, Marc Colomer, Joana Domingo, Tula de Quadras, Sara Garcia, Carla Manzano, Genís Masnou, Clara Masqué, Ariadna Oms, Anna Pérez, Ariadna Pérez, Jana Ravetllat, Jana Verdaguer i Matilde Vieira.

Professorat: Anna Valldeneu

Agraïments: Seminari Vic i ETC

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-27-05-16h-teatre-musical-jove-grup-anna/

Dissabte 27 de maig. A les 18 h

CHICAGO. Un vaudeville musical

Llibret – Fred Ebb i Bob Fosse. Música: John Kander. Lletres- Fred Ebb

TEATRE MUSICAL JOVE II

Sinopsi: Senyores, senyors i tot el que hi ha entremig. Esteu a punt de veure una història d’avaricia, corrupció, explotació, adulteri i traïció… en fi… totes aquelles coses que portem ben apropet del cor. Gràcies i… BENVINGUDES.

Alumnat: Joana Arimany Malik, Ana Basulto Ayllón, Joana Febrer Turró, Edna Foguet León, Laia Luna Santmarti, Júlia Martín Mateu, Edith Pardo Valero, Anna Pla Baranera, Marc Puig Canal, Irena Puig Ferrer, Ariadna Romeu Bueno, Lluís Rubio Sala i Anna Viñas Portús.

Professorat: Laura Domènech Vila

Agraïments: Seminari Vic i ETC

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-18h-teatre-musical-jove-grup-laura/

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Diumenge 28 de maig

Diumenge 28 de maig. A les 10 h

COSES QUE PASSEN AL REGNE

De DOBRIN PLAMENOV I LAURA DOMÈNECH VILA

INICIACIÓ AL TEATRE MUSICAL

Sinopsi: Dels creadors de “COSES QUE PASSEN AL BOSC” arriba la meravellosa història de “COSES QUE PASSEN AL REGNE”. Un dels clàssics més estimats per a tothom, arriba als vostres escenaris; de la mà d’uns personatges plens de màgia que recordareu per sempre!

Alumnat: Coral·lí Barbosa Plujàs, Thaís Crosas Alcántara, Júlia González Bigas, Elsa Guijo Codina, Noa López Rosàs, Jordi Llosada Espina, Sergi Nofuentes Peralta, Queralt Rovira Oliva, Ot Santamaria Clota i Nil Tortadès Grasset.

Professorat: Laura Domènech Vila

Agraïments: Dobrin Plamenov, Seminari Vic i ETC.

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-28-05-10h-iniciacio-al-teatre-musical/

___

Diumenge 28 de maig. A les 12 h

RÀDIO RESISTÈNCIA

VERSIÓ DEL TEXT DE LUÍS JARAQUEMADA

TEATRE JOVE I

Sinopsi: Els humans som especialistes a buscar sempre un perill extern, estrany, misteriós i temible. És, potser, una manera d’autoenganyar-nos i d’amagar una crua realitat. Nosaltres mateixos som el nostre pitjor enemic. En un món apocalíptic, vuit joves estan refugiats a les instal·lacions d’una emissora de ràdio. A fora, hi ha un perill indefinit. I a dins?

Alumnat: Núria Anfruns Serra, Sedna Ferrer Silva, Meritxell Galobardes Viñolas, Elna Josa Gil, Jan Monter Ballarín, Biel Parés López, Marc Sadurní Claveria i Duna Valls Molina.

Professorat: Jordi Arqués Vilalta

Agraïments: Seminari Vic i ETC

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-28-05-12h-teatre-jove-i/

___

Diumenge 28 de maig. A les 16 h

CARPE DIEM. ELS DIES QUE VAM SER LLIURES

A partir de la dramatúrgia d’en Xevi Font

TEATRE JOVE II

Sinopsi: Partim de la pel.lícula “El club dels poetes morts” i de la dramatúrgia que en va fer en Xevi Font, per representar el taller. Welton és una escola conservadora d’E.E.U.U. de mitjans del S. XX, arriba un nou professor de Literatura, el Sr. Keating. Aquest mestre despertarà al seu alumnat a través de la literatura la llibertat de ser qui són, de viure el moment, de seguir la seva pròpia pulsió en la vida…Que transformarà a l’alumnat i farà trontollar els pilars de l’escola.La llibertat necessita límits? Conquerir-la demana maduresa? Es pot confondre llibertat amb rebel.lia?…

Alumnat: Joan Pau Anfruns Serra, Arnau Espina Oliver, Sol Grymonpre, Clàudia Martínez Puente, Tigist Masllorens Mas, Marta Molina Gallach, Iun Oms Dibarboure, Emma Parareda Serra, Farners Pujol Iglesias, Ian Rosales Castillo, Aina Segalés Balasch i Mireia Teixidor Aumatell.

Professorat: Marian Toril Sáez

Vestuari: Mireia Teixidor Aumatell

Agraïments: Seminari Vic, ETC, Xevi Font, Martina Córdoba Arroyo, Montse Vergés Mas, Jordi Arqués i Laura Domènech.

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-28-05-16h-teatre-jove-ii-grup-marian/

___

Diumenge 28 de maig. A les 18 h

ESTUDI D’ESCENES

TEATRE JOVE II

Sinopsi: A partir de diferents escenes amb diversos textos, tant diàlegs com monòlegs, fem un estudi exhaust de cada una d’elles per tal d’aixecar-les del paper i posar-les sobre l’escenari

Alumnat del curs: Júlia Camps Bas, Marcel Cobos Boixeda, Lluc Coromines València, Charlie Fermin Thomson Mon, Marta González Solà, Judit Guillamon Sánchez, Erik Rosales Castillo i Arnau Viñas Pallàs.

Alumnat que interpreta monòlegs: Marcel Cobos Boixeda, Erik Rosales Castillo i Arnau Viñas Pallàs.

Professorat: Abel Reyes Alabart

Agraïments: Seminari i ETC

Entrades per públic extern a l’alumnat d’Escènic: https://etcvic.cat/bravo/escenic-vic-28-05-18h-teatre-jove-ii/