Graduat en Interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) en l’itinerari de Text de l’Institut del Teatre de Barcelona al 2019.

És fundador de la companyia Dúo Fàcil amb la qual han participat al Festival Internacional de Teatre (FIT) a l’Institut del Teatre de Barcelona a l’OpenMic al 2016. Han realitzat Concert-Espectacle al 2016 i el mateix any han estrenat l’obra En Alta Mar, de Slawomir Mrozek a Barcelona i Vic.

Durant els últims anys, amb Dúo Fàcil i juntament amb la companyia de Burgos Líquido Teatro ha estat actor i creador de les obres Y me morí: Cabaret Mexicano Tragicómico para tres difuntos i Bollywood Bombay Barcelona, aquesta última amb la dramatúrgoa de Marc Rosich i presentades ambdues a Barcelona on ha estat en temporada a La Seca Espai Brossa, la Vilella i fent gira per Catalunya i per Castella Lleó.

El 2018 va participar amb la Fura dels Baus en una instal·lació performativa com a acte inagural de la botiga de roba Desigual a la platja de la Barceloneta a Barcelona

En el camp audiovisual ha treballat com a actor en tots els videoclips del grup musical català Obeses, on també ha interpretat el personatge de Cowboy (de la cançó Ell no era una Cowboy, del primer disc Obesisme Il·lustrat) al seu espectacle Museu Obeses de final de La Gira Llegendària del 3er disc Montsres i princeses al TNC – Teatre Nacional de Catalunya – a Barcelona, al 2016.